"Η πληρέστερη σειρά μηχανημάτων πεπιεσμένου αέρα"
Παγκόσμια πρωτοπορία από το 1871

Μια Παγκόσμια Εταιρία

Ο κόσμος γνωρίζει το όνομα Ingersoll-Rand μέσω των μονάδων εξόρυξης και κατασκευών που λειτουργούν από το 1871. Η εταιρία πλέον έχει διαφοροποιηθεί σε πολλούς τομείς δράσης. Σήμερα η Ingersoll-Rand με καινοτομίες και δυναμικές λύσεις, προσφέρει σειρές μηχανημάτων που κατέχουν ηγετική θέση στο τομέα τους.

Η εταιρία προσφέρει μια σειρά από εμπορικά και βιομηχανικά προϊόντα όπως τα Bobcat (μικρός εξοπλισμός), τα Club Car (αυτοκίνητα για γκολφ), τα Hussmann (σταθερός εξοπλισμός ψύξης), την Ingersoll-Rand (βιομηχανικός και κατασκευαστικός εξοπλισμός), τη Schlage (κλειδαριές) και τη Thermo King (κινητός εξοπλισμός ελέγχου θερμοκρασίας). Αυτές και άλλες σειρές προϊόντων της Ingerosll-Rand κατέχουν τη πρώτη η δεύτερη θέση στις αντίστοιχες αγορές τους.

Το εύρος των προϊόντων τοποθετεί την εταιρία ουσιαστικά σε σχεδόν όλες της βιομηχανικές δράσεις. Από οικονομικής πλευράς αυτό το εύρος βοηθά στη ελαχιστοποίηση αρνητικής πορείας οποιουδήποτε τομέα. Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή περίπου 36,000 εργαζομένους σε όλο το κόσμο, και λειτουργεί 80 εργοστάσια εκ των οποίων τα μισά εκτός ΗΠΑ.

Η Πληρέστερη Σειρά Προϊόντων

Η σειρά προϊόντων συμπιεσμένου αέρα Ingersoll-Rand έχει κατασκευασθεί για να προσφέρει αξιοπιστία, υψηλή απόδοση, αντοχή. Η σειρά συμπεριλαμβάνει:

SSR® και SIERRA® κοχλιοφόρους συμπιεστές, λιπαινόμενους αλλά oil free μοντέλα

CENTAC® φυγοκεντρικοί συμπιεστές για συνεχόμενη λειτουργία

Μια μεγάλη σειρά παλινδρομικών συμπιεστών που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες υψηλής και χαμηλής πίεσης

TYPE 30®

Πέρα των συμπιεστών η Ingersoll-Rand προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων επεξεργασίας αέρα. Η σειρά έχει ενισχυθεί και πλέον συμπεριλαμβάνει:

air dryers

φίλτρα

SIMPLAIR™

modular piping

electronic drains

aftercoolers

receivers

water separators

Οι ενεργειακοί έλεγχοι και αυτοματισμοί μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση του εξοπλισμού συμπίεσης. Η εταιρία προσφέρει αναβαθμίσεις για παλαιότερο εξοπλισμό. Επίσης η Ingersoll-Rand προσφέρει σύστημα παρακολούθησης του εξοπλισμού, μειώνοντας το χρόνο μη λειτουργίας και το κόστος συντήρησης μεγιστοποιώντας την απόδοση λειτουργίας.

Η Ingersoll-Rand προσφέρει έτοιμες λύσεις για πάνω από έναν αιώνα. Ο συμπιεσμένος αέρας είναι γνωστός από τη Ingersoll-Rand ως FOURTH UTILITY™.

Επίσημες παρουσιάσεις της Ingersoll-Rand στο internet:

http://www.irco.com

http://air.irco.com


http://www.irtools.com


Copyright © Petros Petropoulos AEBE - Industrial Business Unit